جوش لیزری nspv   |   دستگاه تمیزکننده لیزری nspv  |      دستگاه برش لیزری nspv

شرکت نوین صنعت پرتوگستر وندا
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

0 تا 100 دستگاه جوش لیزری

جوش لیزری از کجا آمد

امروزه کلیه مراکز تحقیق و توسعه، تلاش می نمایند که بهره وری در صنایع مختلف افزایش یابد. تمامی پروژه های فناورانه در تلاشند که در پایان کار، با استفاده از علوم روز دنیا، علاوه بر افزایش کیفیت ،انجام امور را آسانتر کنند .استفاده از جوش الکتریکی و کاربرد این دستگاه در صنایع مختلف بر کسی پوشیده نیست. به دلیل استفاده گسترده از جوشکاری، نیاز بود از علوم روز دنیا همچون لیزر در این تکنولوژی استفاده شود.علت دیگر این تمرکز بر فناوری لیزر، نتایج خوب آن در دستگاههای برش و حک و … بود.و در مقایسه این دستگاهها با دستگاههای سنتی، نتایج فوق العاده ای در افزایش کیفیت و سرعت در ساخت کسب شده بود.

تمام این نتایج مراکز تحقیق و توسعه را  برای ساخت نسل جدید دستگاهای جوشکاری با استفاده از لیزر ترغیب کرد.

در کشور ما نیز شرکتهای مختلفی از در حال تولید دستگاه جوش لیزری هستند که در کنار این شرکت ها ، شرکت نوین صنعت پرتو گستر وندا ( NSPV) نیز در حال تولید دستگاه جوش لیزری و کار بر روی این دستگاه است. این شرکت از لیزر تولید داخل با کیفیت در دستگاههای خود استفاده میکند.درباره وردپرسد. لیزر استفاده شده در این دستگاه گارانتی مطمئن و بالایی دارد. همچنین دستگاه جوش لیزری شرکت NSPV  تولید داخل و کاملا بومیست.

در دستگاه جوش لیزری، چگالی بالای نور لیزر میتواند سطح را  در عرض چند میلی ثانیه تا نقطه جوش گرم نماید و در نتیجه تبخیر رخ دهد. برای توانهای کمتر لیزر، دمای سطح پس از چند میلی ثانیه به نقطه جوش می رسد. قبل از تبخیر لایه سطحی، دمای لایه های زیرین نیز به نقطه ذوب می رسد که به راحتی می‌تواند یک جوشکاری لیزری خوب را بین سطوح با دستگاه جوش لیزری فیبری ایجاد نماید .لیزرهای مورد استفاده در دستگاههای جوش لیزری انواع مختلفی دارد که امروزه برای کاربری عمومی جوشکاری از لیزر فیبری استفاده می شود.

جوش لیزری فیبری در مقایسه با دیگر نمونه ها به لوازم و تجهیزات کمتری نیاز دارد. به همین دلیل دارای کابین کوچکتری است. همچنین به دلیل انتقال نور از طریق فیبر، آزادی عمل بیشتری را برای کاربر فراهم می نماید. درنتیجه کار با دستگاه جوش لیزری فیبری راحت تر است. با استفاده از این دستگاه، اتصال جوش مستحکم‌تر و میزان خرابی جوش کمتر و در نتیجه کیفیت جوش بهتری حاصل می شود.

در دستگاه جوش لیزری، هد لیزر در دسته دستگاه جوش لیزری قرار می گیرد. فرآیند جوشکاری لیزری، بدون تماس و فشار و در اثر تابش مستقیم نور لیزر بر روی سطح انجام می شود. به لطف این تکنولوژی جوش لیزری، حتی در مکان های سختی که امکان استفاده از جوش سنتی وجود ندارد می توان از این دستگاه استفاده نمود. به راحتی با نصب نازل های مختلف به دسته جوش، برای قطعات پیچیده و بزرگ که دارای اشکال نامنظم هستند، در هر زاویه ای جوشکاری لیزری قابل انجام است.

 

جوش لیزری

دستگاه جوش لیزری

جوش لیزری، عمیق، باریک و بسیار تمیز است و فرآینده سمباده زنی پس از جوشکاری را بسیار کاهش می دهد. همچنین کیفیت جوش، بالا و بدون خشک شدگی ناحیه جوش است.جوش لیزری، ساختار خوب و مستحکم تری در مقایسه با جوش الکتریکی دارد. استحکام بالای جوش در این روش باعث طول عمر بالای محل جوش نسبت به قوس الکتریکی و آرگون می شود.

با استفاده از این دستگاه می توان انواع فلزها مانند فولاد کربنی، فولاد ضد زنگ ، استیل ، گالوانیزه ، آلومینیوم و آلیاژهای آن، آلیاژهای تیتانیوم، مس، نیکل و برخی پلاستیکها وکامپوزیتها حتی فلزها با جنس های مختلف را به هم جوش داد. همچنین می توان برای ورقهای نازک بدون استفاده از مواد پرکننده جوشکاری لیزری را انجام دادکه باعث کاهش هزینه خواهد شد.

سرعت جوشکاری لیزری نسبت به جوشکاری سنتی 2 تا 10 برابر بیشتر است. در این روش می توان با سرعت دو متر بر دقیقه با عمق نفود 2 میلیمتر جوشکاری نمود که موجب افزایش راندمان تولید در کنار صرفه جویی اقتصادی می گردد. تغییر شکل محل جوشکاری بر اثر حرارت که در روش سنتی ایجاد می شد در جوشکاری لیزری رخ نمی دهد . کار با دستگاه جوش لیزری بسیار آسان است و فرد با آموزش ساده و بدون نیاز به مهارت خاصی می تواند جوشکاری نماید. ذستگاه جوش لیزری براحتی می تواند برروی انواع ربات ها نصب گردد و بصورت خودکار عملیات جوشکاری را انجام دهد.

در این دستگاه می توان با تنظیم پارامترهای مختلف که در دسترس کاربر است برای انواع مواد، کیفیت جوش را بهینه نمود. طول عمر دستگاه جوش لیزری در مقایسه با دستگاههای قوس الکتریکی بالاست و برای حجم تولید بالا بسیار مناسب است. این نوع جوشکاری، آلودگی محیطی کمتری دارد. و براحتی می توان ورقهای نازک حتی کمتر از 0.3 را جوشکاری نمود. با استفاده از دستگاه جوش لیزری در مقایسه با جوش قوس الکتریکی، مصرف انرژی الکتریکی تا 80 در صد کاهش می یابد.

همچنین با استفاده از این دستگاه، براحتی می توان قطعات کوچک و حتی مینیاتوری را جوشکاری نمود. با دستگاه جوش لیزری می توان در شرایط خاص دمایی، خلا و مغناطیسی و یا حتی در حضور گازهای خاص و در زیر مواد شفاف جوشکاری کرد.

دلایل صرفه جویی در هزینه ها 

دستگاه جوش لیزری موجب صرفه اقتصادی و افزایش راندمان تولید می گردد. زیرا بدلیل عدم استفاده از مواد مصرفی اضافی هزینه مواد مصرفی کاهش می یابد.همچنین کاهش چشمگیر هزینه برق مصرفی و کاهش هزینه سنگ زنی پس از جوشکاری به کاهش هزینه های جاری کمک شایانی می نماید. در کنار کاهش هزینه های جاری، عدم نیاز به استخدام نیروی کارمتخصص بدلیل سهولت کار با دستگاه، هزینه نیروی انسانی نیز کاهش می یابد.همچنین با افزایش فوق العاده سرعت جوشکاری، راندمان تولید افزایش می یابد.

دستگاه جوش لیزری و کاربرد آن در صنایع مختلف

با توسعه روز افزون لیزر فیبری و با توجه به ویژگی های ذکر شده، دستگاه جوش لیزری به سرعت در صنایع مختلف مورد استفاده قرارگرفت.امروزه  دستگاه جوش لیزری در صنایعی همانند خودروسازی، لوازم خانگی، محصولات آشپزخانه، لوله و اتصالات ، تولید مخازن، ساخت آسانسور و ساخت کابینت و قفسه به تجهیزات ضروری مورد استفاده قرار گرفته است.

 کدام دستگاه چه ضخامت ورقی را جوش می دهد؟

دستگاه های جوش لیزری می تواند دارای توانهای مختلف لیزر باشد. این لیزرها با توانهای متفاوت می توانند ضخامت های مختلف را جوش دهند. با توجه به جدول زیر می توان براساس ضخامت ورق های مورد استفاده دستگاه جوش لیزری مناسب را انتخاب نمود.

جوش لیزری

برای انتخاب و خرید دستگاه برش لیزری مناسب با حرفه و کاربرد خود با کارشناسان ما در شرکت نوین صنعت پرتوگستر وندا (NSPV) تماس حاصل فرمایید.